Benefit, nad který není

Vždy, když se večer s manželem bavíte o tom, co měl kdo z Vás dnes k obědu, tak mu jen tiše závidíte. Vždyť on se má tak dobře a vůbec si svou výhodu neuvědomuje. Také byste chtěla pracovat v podniku se zavedeným firemním stravováním , neboť to zaměstnancům přináší obrovskou výhodu navíc oproti pracovištím, která tento benefit postrádají. Protože zatímco Váš manžel vždy barvitě popisuje, jaké úžasné jídlo si zvolil, a že ho bylo tolik, že jej stěží dojedl, tak Vy jen smutně myslíte na krajíc chleba, který jste měla na oběd Vy, protože jste neměla dost času na to, abyste si zašla někam do restaurace.

Jídlo, které nezasytí

Ve Vašem podniku totiž mají zaměstnanci na oběd vyhrazenu pouhou půlhodinu, a kdo tento čas přetáhne, musí si jej nadpracovat, na což Vy sama nemáte prostor, protože musíte po práci rychle spěchat domů za dětmi. A Vaše pracoviště je od nejbližší restaurace vzdáleno patnáct minut a ještě navíc to není dvakrát levný podnik. Takže své obědy často řešíte instantními polévkami z pytlíku anebo krajícem namazaného chleba doneseného z domova.

About the Author